Dé oplossing voor zorginstellingen

Alles echt goed geregeld

Een aantal platform functies

  • Eigen ticketingsysteem
  • Beheer uw eigen organisatie en locaties
  • Helder overzicht van elke cliënt en het verbruik

De beste integrale aanpak

Ontzorg.net realiseert intelligente communicatieplatformen voor de zorg. Het idee is dat cliënten van een zorginstelling probleemloos gebruik kunnen maken van telefoon, televisie en internet. Tegelijkertijd beschikt de organisatie over een uniek dashboard voor beheer. Daarmee worden heel eenvoudig gebruiksmogelijkheden op individueel niveau geregeld. Ook kan veel tijd en kosten worden bespaard. 

Een system integrator met veel gevoel voor de zorgwereld

Gerard Schut Coördinator Automatisering Promens Care

  • Digitale diensten op client niveau

    Het idee is dat cliënten van een zorginstelling probleemloos gebruik kunnen maken van telefoon, televisie en internet. Tegelijkertijd beschikt de organisatie over een uniek dashboard voor beheer. 

Kenmerken

Onze helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar

Belangrijk onderdeel van de dienstverlening is de doelgroepgerichte helpdesk van Ontzorg.net. Bewoners, begeleiders en bewindvoerders kunnen er onbeperkt gebruik van maken. Indien gewenst kunt u ook andere diensten uitbesteden aan onze helpdesk. 

Administratieve ontzorging

Alles is veilig en papierloos, online geregeld. U kunt alle vaste en variabele kosten rechtstreeks door Ontzorg.net aan uw cliënten laten factureren. Maar u kunt ook kiezen voor één maandelijkse verzamelnota die u vervolgens zelf bij individuele cliënten in rekening brengt.

Afspraken op maat

De zakelijke afspraken zijn helemaal in te richten naar uw wensen. Variërend van compleet ontzorgen tegen een vast bedrag per aansluiting tot een voordelige licentieovereenkomst waarbij uw mensen het beheer (grotendeels) zelf doen.

Integrale aanpak

Vanaf de kabelaansluiting van uw provider levert Ontzorg.net de door u gekozen diensten. We leveren en installeren de infrastructuur voor TV, telefonie, internet en domotica. 

Direct inzicht in belgedrag

De Locatieverantwoordelijke, begeleider en/ of bewindvoerder(s) hebben actueel inzicht in belgedrag en belkosten van een cliënt. Indien nodig kan ongewenst gedrag worden beperkt of geblokkeerd. 

Meer weten over dit portaal?

Neem contact met ons op