Veilig beeldbellen

Beschermd, betrouwbaar en met handige, zorggerichte functies.

Elkaar niet alleen spreken, maar ook kunnen zien. Dat geeft een contactmoment extra waarde en is vaak efficiënter.

Online contact leggen is simpel. We bellen eenvoudig met programma’s als Skype en FaceTime. Maar dat ze voor iedereen toegankelijk zijn, maakt ze nog niet geschikt voor de zorg. Daar gelden andere eisen. Op het gebied van veiligheid. Privacy. En klantgerichtheid. Daarom heeft Ontzorg.net het beeldbellen op maat gesneden voor de zorg. Via de Beeldzorg-app zijn alle voordelen van beeldbellen gecombineerd met de eisen vanuit de zorg. 

 

Geschikt voor elke cliënt

De Beeldzorg-app van Ontzorg.net is voor zowel tablets als mobiele telefoons beschikbaar. Het gebruik ervan is zeer eenvoudig. De cliënt drukt simpelweg op een foto van een contactpersoon, bijvoorbeeld de begeleider of een familielid. Het beeldgesprek of audiogesprek wordt vervolgens gestart.

Kenmerken

Overzichtelijk

Begeleiders hebben indien gewenst toegang tot een helder overzicht van het belgedrag van de cliënt. En vraagt de persoonlijke situatie om aanpassingen, dan kan dat. Snel. Direct. En eenvoudig.

Altijd iemand bereikbaar

Begeleiders kunnen inkomende oproepen laten doorsturen naar andere begeleiders of een centraal punt. Dit gaat automatisch als een oproep na bepaalde tijd niet is aangenomen.

Instelbaar per cliënt

Het is mogelijk om naast begeleiders ook andere contacten aan de app toe te voegen. Of juist uit te sluiten. Of een dagelijkse maximale beltijd in te stellen. Omdat niet elke cliënt hetzelfde is.

Meer weten over dit portaal?

Neem contact met ons op